Intensivveckan…

Att oroa sig för att man dricker för mycket är jobbigt. Att få oron bekräftad är ännu jobbigare. Alkoholism är en sjukdom men mot den hjälper inga huskurer eller mediciner. Den går inte över av sig själv heller. Det enda som hjälper är att ta emot hjälp. Jag vill ha hjälp av någon som behärskar ämnet, som kan lyssna utan att fördöma, som kan leda utan att tillrättavisa, som kan lära ut utan att underkänna den som inte alltid vill lyssna. Och framför allt måste hjälpen innehålla verktyg som aldrig rostar.

Myggebo har jag fått allt det. Arbetet är mitt, det kan ingen annan göra åt mig. Men min verktygslåda är full. När jag lämnar Myggebo tänker jag ”Äntligen, äntligen fick jag hjälp.” Jag tar med mig verktygslådan och bär känslorna av alla sköna vänner jag träffat och alla bitterljuva stunder jag delat i en kasse bredvid. Sen klappar jag katten, nickar åt hunden, tar en hembakad muffins och går.
Anna, intensivveckan hösten 2014

Missa inte nästa helgkurs och intensivvecka!

Kommande helgkurser

3-4 september

22-23 oktober 

 

Nästa intensivvecka 11-18 september